GLUKOZA KRYSTALICZNA OP.1kg
GLUKOZA KRYSTALICZNA to produkt w postaci drobnokrystalicznego białego proszku, otrzymywany w wyniku enzymatycznej hydrolizy skrobi ziemniaczanej. Zawiera ponad 99% czystej glukozy. Odznacza się wysoką czystością mikrobiologiczną.
ZASTOSOWANIE :
- glukoza w produkcji piwa i wina przyspiesza fermentację
- korzystnie wpływa na bukiet aromatyczny wina i jego charakterystykę
-może być stosowana do słodzenia pokarmów i płynów
-używana jest do produkcji wyrobów cukierniczych, pieczywa cukierniczego, środków dietetycznych, deserów, lodów, napojów, soków, odżywek, przetworów owocowych
-W produkcji wyrobów piekarskich glukoza krystaliczna używana jest jako naturalny czynnik wywołujący brązowienie i przedłużający trwałość produktów
OPAKOWANIE :
Glukoza krystaliczna pakowana jest po 1kg w szczelne worki foliowe.
Kraj pochodzenia :
Polska
|